„Треска за злато“ с премиерен сезон по Discovery Channel

by The Fashion Ministry

След като златната треска удари, е невъзможно да се откажеш от нея. Този сезон на „Треска за злато“ бележи десетилетие на копаене с изцяло нови разрешителни, екипи и предизвикателства. Миньорите Паркър Шнабел, Тони Бийтс и Рик Нес се завръщат и рискуват всичко в преследването на американската мечта. Най-хитовата поредица на Discovery Channel – „Треска за злато“, се завръща с десети сезон от 22-и октомври, в 22:00 ч.

Годината започва с голяма криза в Клондайк – огромен проблем с водните разрешителни. И това се случва в най-лошия момент. Цената на златото се понижава, предизвиквайки нов прилив на златотърсачи към района. Всеки миньор е принуден да рискува, докато търси злато на нови земи.

Миналата година Рик Нес доби злато на стойност над милион долара. През този сезон, виждайки неприятностите в Клондайк, той решава да подобри стратегията си и да премести цялата си операция в планините над историческия миньорски град Кено Сити в Юкон.

В края на века Кено привлича миньори заради прочутите си златни самородки. Сега Рик се стреми да събере купчина свои чудовищни самородки. Това е търсене на съкровища, където залозите не могат да бъдат по-високи. Ако удари правилното място, Рик може да има мултимилионна печалба.

Ако той не успее, може да стигне до фалит. След години упорит труд, 25-годишният Паркър Шнабел е постигнал житейска мечта, като притежава собствен участък. Паркър отхвърли половин милион долара за перфектно място с едно изключение – поради проблемите с разрешителното за водата, той трябва да добива всяка унция злато само за един сезон. Новият участък е огромен с размер над два пъти по-голям от това, от което Паркър добива миналия сезон и обикновено отнема три години. Мечтата на Паркър зависи от способността му да се сдобие със златото от самото начало и да поведе екипа си.

Междувременно легендарният миньор Тони Бийтс има ранен скок в новия сезон. Но късметът на Тони не трае много дълго, когато е принуден да спре операцията си, след като не е получил разрешение. Изправен пред тази криза, Тони се обръща към трите си деца, за да спаси семейния бизнес от финансова разруха. Всяко от децата – Кевин, Моника и Майк, излизат да търсят злато и нова земя. Семейните връзки са поставени на върховното изпитание, тъй като натискът се увеличава, за да се спаси миньорската империя на Бийтс.

Този сезон на „Треска за злато“ е различен от всички останали, тъй като тримата миньори заедно със своите екипи се борят с условията с надеждата за откриване на милиони под формата на злато. Появява се криза в негостоприемната дива природа в Клондайк. Но едно нещо е сигурно – веднъж започне ли златната треска, тези екипи няма да се предадат.

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More