Ману Чао с ексклузивен концерт в Терминал 1

by The Fashion Ministry

Соло поектът му El Chapulín ще бъде представен за първи път в България.

Само 500 души ще могат да се докоснат до шоуто.

MANU CHAO ще изнесе ексклузивен клубен концерт в София на 22 октомври. Домакин и иницатор на специалното събитие е клуб Терминал 1. Само 500 души ще имат възможност да присъстват. Важно за отбелязване е, че билетите се пускат в продажба днес – 1 октомври, точно в 15:00 ч. в мрежата на Eventim.bg. По желание на самия артист, цената им е повече от достъпна за такова специфично и ценно шоу – 50 лв.

Освен с мащаба си, събитието е любопитно и с това, че за първи път в България ще бъде представен съвсем пресният проект на Manu Chao – El Chapulín Solo. Популярният изпълнител ще излезе на сцената в компанията на двама свои приятели – китарист и перкусионист – Luciano Falico и Mauro Mancebo. В сетлистът ще влизат добре познатите класики плюс някои напълно нови песни, изцяло в акустично изпълнение. На 22 октомври вратите на клуб Терминал 1 отварят в 21:00 ч., а концертът започва точно в 22:00 ч., като се очаква времетраенето му да бъде около два часа.

Организаторите напомнят, че броят на билетите е ограничен само до 500, като още на този етап е ясно, че датата ще бъде единствена. Поради тази причина се препоръчва възможно най-бързото закупуване на билети, като на място такива няма да бъдат предлагани. Каси – щанд EVENTIM – ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на Eventim.bg.

Клуб Терминал 1 се завръща след четиримесечна пауза и пълно интериорно и функционално обновление, като откриването на сезона е обявено за 11 октомври.

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More