„Круиз в джунглата“ – трейлър

by The Fashion Ministry

Круизите не са това, което бяха

Крузиът не винаги представлява луксозно пътуване в безкрайните океани. И през 2020 година новата зрелищна продукция на Дисни ще ни го докаже с пълна сила. Круиз в джунглата е приключенски филм, вдъхновен от приказния увеселителен парк Дисниленд и една от първите зрелищни атракции в него, отворила врати в далечната 1955 година. Зад тази привидно весела анотация обаче, стои изключително вълнуваща история, която ще ни накара да погледнем на
приключенията в джунглата от една много, много по-различна страна.

Още в първия трейлър на филма ставаме свидетели на истинска вихрушка от емоции и обрати, които се превръщат в спънка към заветната цел. А тя се намира дълбоко в негосотприемните дебри на дивата джунгла, към които решително се е отправила зашеметяващата Емили Блънт (Мери Попинз се завръща, Нито звук). За да открие мистично дърво с лечебна сила, се нуждае от специален транспорт през бурните води на Амазония. Тя наема опитния капитан на кораб и екскурзовод Дуейн Джонсън (Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Семейни кютеци), за да я съпроводи бързо и безопасно, но всъщност двамата се озовават в безпощадния капан на джунглата. Смъртоносни влечуги, необикновени създания, мрак и неприятели, както и безброй други препятствия ще ги следват неотлъчно до самия край. Какъв ли ще е той обаче?

Режисьор на Круиз в джунглата е Жауме Колет-Сера, а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.

Отправяме се на пътешествие с много изненади там, където природата пази своите тайни, а Емили Блънт и Дуейн Джонсън са на път да ги разкрият. Круиз в джунглата започва на 24 юли в кината на 3D и IMAX 3D.

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More